Prvi dan devetdnevnice pred Pohodom za življenje

Danes začenjamo devetdnevnico pred Pohodom za življenje 2021. Vabljeni, da se ji pridružite vsak dan ali pa vsaj kakšen dan. Podrobnosti dobite na: http://24kul.si/23-9-1-10-devetdnevnica-pred-pohodom-za-zivljenje

Vsak dan bo devetdnevnica potekala "uradno" tudi vsaj v eni župniji. Danes, prvi dan, lepo vabljeni, da se ji pridružite v župniji Štepanja vas, ob 18.30 češčenje Najsvetejšega z molitveno uro, ob 19.00 Sv. maša tudi po namenu za nerojene otroke in njihove mame in očete v stiski.

Spodbujam vse, da vstopimo v to duhovno pripravo, saj če kdo, potem mi ki se zavedamo, da je nerojeni otrok že človek, potrebujemo dodatnih milosti, da bomo to resnico širili okoli nas. Verjamem, da je Bogu zelo všeč, kar delamo in da nam želi dati veliko.

Vabljeni tudi k čimprejšnji prijavi na Pohod za življenje, ki bo 2.10.2021, zbor ob 9.30 na Levstikovem trgu v Ljubljani pred Šentjakobsko cerkvijo (tako kot lani). Prijave na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

Urša Cankar Soares,
voditeljica Pohoda za življenje

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top