• Pujsi Pepi kradejo spolno identiteto

Pujsa Pepa po novem lezbijka?

"Zmage" homoseksualnih aktivistov v nekaterih državah (npr. ZDA, Irska ipd.) se čedalje bolj kažejo kot njihova okupacija teh držav. In to totalna. Otroci ne le, da niso izvezeti, ampak so ene glavnih njihovih žrtev. Zahtevajo namreč homoseksualizacijo risank, ki morajo po njihovem imeti homoseksualno usmerjene junake. Otroški televizijski program, npr. risanka Pujsa Pepa, potrebuje več homoseksualnih igranih likov, je izjavil Norman Lamb, poslanec liberalnih demokratov v britanskem parlamentu. Po njegovem gre za utemeljene zahteve.

Kaj na to porečejo starši, saj otroci, ki gledajo risanke, junakov ne gledajo skozi njihovo spolno usmerjenost, ker se s tem preprosto (še) ne ukvarjajo? Jih bomo sedaj silili, da se bodo morali npr. triletni otroci ob gledanju Pujse Pepe ukvarjati še s tem?

Po neuspehu irskega referenduma in sporni sodbi ameriškega vrhovnega sodišča se homoseksualni aktivisti trudijo razšiti njun pomen preko državnih meja Irske in ZDA. 

RISANKE KOT KLJUČNO SREDSTVO HOMOSEKSUALNE VZGOJE?

"Otroški televizijski program, npr. risanka Pujsa Pepa, potrebuje več homoseksualnih igranih likov", je izjavil Norman Lamb, poslanec liberalnih demokratov v britanskem parlamentu. Po njegovem ne gre za pretirano zahtevo. Norman Lamb ni kdorkoli. Utegne namreč postati predsednik četrte največje stranke v Britaniji.

V intervjuju je povedal, da bi morali otroški TV-programi prikazovati "ljubeče odnose med istospolnimi par... V nasprotnem primeru na mladostnike, ki skušajo šele razrešiti svojo spolno identiteto, izvajamo pritisk". Od kdaj mladostniki s problemi s spolno identiteto gledajo Pujso Pepo poslanec ni povedal ...

Proti homoseksualizaciji Pujse Pepe in drugih otroških risank se je začela tudi mednarodna spletna peticija. Dostopna je tukaj.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top