Razlika med Hrvaško televizijo in RTV Slovenija je v tem, da hrvaški novinarji govorijo: »Mi kristjani praznujemo Veliko noč!«

Kakšna je bila med prazniki razlika med hrvaško HRT in slovensko RTV? Razlika med Hrvaško televizijo in RTV Slovenijo je v tem, da hrvaški novinarji govorijo: »Mi kristjani praznujemo Veliko noč«. Na RTV Slovenija pa: »Kristjani praznujejo Veliko noč!« Vprašajmo se, zakaj je tako!?

Ali novinarji ne upajo priznati, da so kristjani? Zakaj ne? Ali se morajo zato, da lahko opravljajo svoje delo, pretvarjati, da so ateisti?

Ali pa morda med novinarji na RTVSLO, razen v verskem uredništvu, ni kristjanov? Če je tako, kako to? Ali pokončen kristjan ne more biti dober novinar?

Z deljenjem na vaše in naše, na prave in neprave, se začne gorje, ki ga lahko dan za dnem gledamo širom po svetu, kjer kristjani množično umirajo samo zato, ker verujejo v Vstalega Jezusa Kristusa. Spomnimo se jih v molitvi.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top