• Rok oddaje: 6. september 2015

RAZPIS za kratek video film

Zavod za druzino in kulturo zivljenja, Kul.si objavlja razpis za najboljši kratek video o pomenu materinstva in očetovstva, zakonske zveze žene in moža, pravici in potrebi otrok, da ima mamo in očeta. Najboljši trije filmčki bodo nagrajeni. Avtorji naj dajo prosto pot ustvarjalnosti in inovativnosti. Film je lahko komičen, romantičen, informativen, animiran... Dolžina največ 5 minut.

VSEBINA FILMA: Za ustvarjalni navdih si naj vam bodo pojmi: otrok, mama, oče, stari starši, družinske korenine (identiteta), odnos dekle-fant ipd. Video naj bo posnet v takšnem formatu, da je primeren za objavo na spletu (You tube).

ROK ODDAJE VIDEO FILMA:

Prijave (filme) zbiramo do nedelje, 6. septembra 2015. Najboljši oziroma največ trije najboljši video filmi bodo razglašeni in nagrajeni na Stični mladih 2015.

KDO SE LAHKO PRIJAVI:

Prijavi se lahko vsak, ki ima ambicijo, da bi naredil kaj zanimivega in ustvarjalnega.

S sodelovanjem v razpisu avtorji oziroma člani skupine soglašajo, da se njihova dela predstavijo v okviru programa Stične mladih, na portalu You Tube in dovoljujejo, da se video film predvaja v okviru portala 24KUL.si in aktivnosti Koalicije »Za otroke gre!«.

KAKO SE LAHKO PRIJAVITE?
V prijavi zapišite:
-  naslov filma,
- ime avtorja oz. skupine,
- v nekaj stavkih opišite idejno zasnovo filma in motiv, da ste se lotili snemanja.

Na CD ali USB ključek posnemite filmček (dve verziji – eno s slovenskimi in drugo z angleškimi podnapisi). Priložite še nekaj zanimivih fotografij iz snemanja (do 10).

Vse navedeno pošljite priporočeno po pošti na naslov:
Zavod za družino in kulturo življenja - KUL.si, Tržaška 85, Ljubljana s pripisom »Inspiracijski video film Za otroke gre!«
Izbor do treh najboljših video filmčkov bo opravila strokovna komisija, ki jo bo imenoval Zavod 24KUL.si.

NAGRADE!!!
Komisija bo izbrala enega oz. do tri najboljše video filme. V primeru, da se bo žirija odločila samo za enega, ta prejme 300 evrov.  V primeru, da bo izbrala dva ali tri, prejeme najboljši po izboru komisije 150 evrov, drugi najboljši 100 evrov in tretji 50 evrov.

Želimo vam veliko ustvarjalnega navdiha in se vam že vnaprej zahvaljujemo za sodelovanje pri spodbujanju kulture življenja, krščanskih vrednot in družine. Naj vas Sveti Duh spremlja in vodi pri vašem delu!

Zavod za družino in kulturo življenja - KUL.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top