Vabljeni: Samo še do 27. novembra čas za nakup delnic NOVE24TV

Pohitite. Vabljeni, da postanete delničar nove slovenske televizije NOVA24TV. Na poštah po vsej Sloveniji samo do 27. novembra. Delnica 100 EUR. Nova televizija si je zadala, da bo "prva v službi resnice".

Spletna stran nova24.tv.si je najbolj brana spletna stran v Sloveniji, ki korektno poroča o spoštovanju življenja, otrokovih pravicah ter družini. Taka bo tudi televizija NOVA24TV, zato vas spodbujamo, da jo podpremo z nakupom delnic.

Kakšna bo programska zasnova nove televizije lahko vidite na spletni strani NOVA24TV.SI, ki deluje od 15. oktobra in je že postala ena najbolj branih strani, ki prinašajo novice v Sloveniji. V enem mesecu je namreč stran obiskalo že več kot 330.000 različnih uporabnikov. Skupaj so si članke ogledali preko 3.000.000 - krat. 

Samo spletni časopis pa ne bo dovolj za uravnoteženost in resnicoljubnost medijskega prostora. Nujno potrebna sta tudi nova televizija in radio. 

Delnice televizije lahko kupite na poslovalnicah Pošte Slovenije do 27. novembra, zato pohitite. Ena delnica stane 100 EUR. Navodila, kako hitro in enostavno kupite delnice si oglejte tukaj.

24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top