Sexchangeregret.com: Za vse ki nočejo, da bi otroke silili k spremembi spola!

Ideološko ločevanje biološkega spola od spolne usmerjenosti je v Evropski uniji vedno večji problem. Številni najstniki so v javnih in zasebnih šolah žrtev indoktrinacije v ideologiji spola in prepričevanju, da naj eksperimentirajo s svojim spolom in sprejmejo homoseksualno in lezbično usmeritev. Primer takšne indoktrinacije je delovanje Amnesty international Slovenije, ki izvaja Ljubezen je ljubezen - znanstveno dokazano otrokom škodljiv program, v katerem jih radikalni aktivisti - brez vednosti in soglasja staršev - prepričujejo naj spreminjajo spol.

Sex change regret - je spletna stran namenjena vsem, ki obžalujejo spremembo spola in vsem tistim, ki v javnosti opozarjajo na nevarnosti spreminjanja spola. Na njej boste našli številna pričevanja oseb, ki obžalujejo spremembo spola in raziskave, ki govorijo o negativnih posledicah hormonske in kirurške spremembe spola in spolne usmerjenosti. Vabimo vas, da jo obiščete in o njej obvestite svoje prijatelje.

http://www.sexchangeregret.com/

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top