V ČETRTEK, 10.9., OB 17.00 BO shod Odbora 2014 pred Vrhovnim sodiščem

Miren, kulturen in dostojanstven shod Odbora 2014 pred Vrhovnim sodiščem bo v četrtek 10.9. ob 17.00. Vabljeni! Obvestite tudi svoje sorodnike in prijatelje!

Ni se še polegel prah po hudem porazu slovenskega pravosodja, ki je v primeru Patria 10 let preganjalo nedolžnega človeka, že je nov škandal v pravosodju zakuhal pravosodni minister Goran Klemenčič. Po informacijah policijske postaje Ljubljana Center je namreč policijo obvestil, da "ne soglaša z uporabo zemljišča" za shod pred Vrhovnim sodiščem.

V Odboru 2014 ta poskus Klemenčiča razumemo kot protiustaven poseg v temeljno svobodo demokratične družbe. Seveda si ne bomo pustili vzeti temeljne demokratične pravice, zato SHOD V ČETRTEK 10.9. ob 17.00 URI BO!

Izvedli ga bomo mirno, kulturno in dostojanstveno v skladu z veljavno zakonodajo tako kot vedno do sedaj.

Vabljeni, da se shoda množično udeležimo! Ugotavljamo, da je zaradi prestavitve dneva shoda in Klemenčičeve provokacije prišlo do nekaj zmede, zaradi katere predvsem mnogi, ki ne uporabljajo interneta ne vedo točno kdaj bo shod, zato vse vztrajnice in vztrajnike prosimo, da osebno obvestite čimveč ljudi, da SHOD BO in sicer v ČETRTEK 10.9. OB 17.00. Zberemo se kot ponavadi v parku pred Vrhovnim sodiščem.

Aleš Primc,
predsednik skupščine Odbora 2014

 

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top