Shod v četrtek 7. 1. ob 17.00 bo! Kljub Klemenčičevim polenom pod nogami.

Minister Klemenčič spet nagaja in grozi. Tokrat hoče preprečiti shode Odbora 2014 s kaznijo, ker imamo shode tam, kjer nam naj ne bi dal dovoljenja. Minister je lažnjivi kljukec, kar lahko preveri cela Slovenija, če si ogleda Odmeve na TV Slovenija 9.9.2015.

Takole nam je takrat dal največje možno, celo "absolutno" dovoljenje, v intervjuju z novinarjem Slavkom Bobovnikom:

Voditelj: “Gospod Klemenčič, ne bodo smeli več protestirati tam, kjer so protestirali doslej …
Goran Klemenčič: Ni res …
Voditelj: Ampak …
Goran Klemenčič: Ne, saj niso. Nikoli niso protestirali neposredno pred vrati.
Voditelj: Lahko bodo na tistem stopnišču.
Goran Klemenčič: Seveda. Še zdaj mi ni, čisto iskreno, jasno, ali je šlo za napako, neumnost ali za provokacijo, ker nič drugače ni, kot je bilo.
Voditelj: Prav. Lahko bodo torej izražali svoje mnenje na istem mestu, kot so ga do zdaj.
Goran Klemenčič: Absolutno.

Zato: SHOD V ČETRTEK 7.1.2016 ob 17.00 PRED VRHOVNIM SODIŠČEM SEVEDA BO! Tak kot vedno. MIREN, KULTUREN IN DOSTOJANSTVEN. Vabljeni, da se ga množično udeležimo, tudi iz upora proti lažnivemu ministru Klemenčiču, ki z zlorablja svojo funkcijo.

Več o Klemenčičevi novi zlorabi ministrske funkcije si preberite tukaj.

Na shodu bo predstavljen PAKET PRAVOSODNIH SPREMEMB ZA ZAGOTOVITEV JAVNOSTI, PREGLEDNOSTI in ODGOVORNOSTI V PRAVOSODJU.

Ker sprememb ni mogoče doseči brez pogumen civilne družbe vas vabimo, da se v čim večjem številu udeležite shoda Za vladavino prava, ki bo potekal v četrtek 7. januarja 2016, ob 17.00, pred simbolom krivice - Vrhovnim sodiščem. Na shodu nas bodo nagovorili: dr. Vinko Gorenak, Aleš Hojs, Brane Senegačnik in Aleš Primc.

Vabljeni!

Odbor 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top