Škandal: Karel Erjavec v OZN proti pravicam otrok, staršev in starih staršev!

Karl Erjavec je ukazal slovenskim diplomatom, da v Združenih narodih zagotovijo potrditev Vitita Muntarbhorna, kontroverznega »strokovnjaka za lezbične, homoseksualne, biseksualne in transeksualne zadeve«, ki bo na ravni Združenih narodov državam vsiljeval radikalno lezbično, homoseksualno, bi, trans, queer seksualno ideologijo ter spodbujal smrtno nasilje nad nerojenimi deklicami in dečki. Slovenija je na glasovanju 21.11.2016 skupaj z drugimi organizacijami za izvajanje smrtnega nasilja nad nerojenimi deklicami in dečki z vzdržanim glasom omogočila uvedbo tega spornega eksperta. S tem dejanjem je Karl Erjavec deloval v popolnem nasprotju z voljo slovenskih državljanov, ki so na dveh referendumih 2012 in 2015 zavrnili radikalno lezbično, homoseksuakno, bi trans, queer seksualno ideologijo.

Omenjeni Vitit Muntarbhorn je 25.1.2017 pred zaposlenimi v Združenimi narodi in radikalnimi globalnimi aktivisti predstavil strategijo za globalno rušenje vrednote družine, materinstva, očetovstva in demokracije. Kot novoimenovani t.i. ZN neodvisni strokovnjak za spolno usmerjenost in spolne identitete ter tajski radikalni homoseksualni aktivist je na sestanku umestil svoje delovanje v okvir trajnostnih ciljev Združenih narodov. Muntarbhorn je zahteval od agencije UN Habitat, da vključuje homoseksualno, lezbično, bi, trans, queer seksualno ideologijo celo v mestna načrtovanja na globalni ravni. Posebej je omenil izobraževanje kot vstopno točko za otroke, da bodo rojeni in indoktrinirani v tej ideologiji. Prav tako je zahteval, da morajo zdravstvene organizacije in države obsoditi vsako obliko prostovoljnega zdravljenja homoseksualnosti in lezbištva. Predstavnik UNICEF-a je na omenjenem sestanku od držav zahteval, da morajo pravno priznati in privilegirati vse »skupine odraslih homoseksualcev in lezbijk z otroki«. Muntarbhorn je posebej dejal, da je uzakonitev homoseksualnih »porok« zgolj končni cilj, vmes pa želijo pripraviti posamezne države na LGBTQ ideologijo s t. i. programi proti LGBTQ nasilju in diskriminaciji.

Karel Erjavec se v javnosti predstavlja kot zaščitnik upokojencev, skrivoma pa izvaja svojo radikalno protidružinsko politiko, s katero želi vnuke svojih volivcev prevzgajati v radikalne homoseksualne aktiviste in v ta namen zlorablja slovensko diplomacijo. Čeprav slovenski novinarji ne smejo o tem poročati, vse kaže, da je vendarle nastopil čas za njegov odstop in da prenehamo z davkoplačevalskim denarjem plačevati samooklicane strokovnjake za človekove pravice na Ministrstvu za zunanje zadeve.

Na vprašanje Henka Jan van Schothorst iz Transatlantic Christian Councila o odnosu med versko svobodo in t.i. »LGBTQ interesi«, je Muntarbhorn jasno povedal, da verska svoboda ni absolutna pravica in da jo je potrebno omejiti. Ali z drugimi besedami – starši nimajo pravice zaradi verskega prepričanja umakniti svoje otroke iz t.i. napredne spolne vzgoje, ki vključuje indoktrinacijo v lezbičnih, biseksualnih, transeksualnih in homoseksualnih življenjskih slogih, ki so dokazani nevarni za zdravje ljudi (spolne prenosljive bolezni, AIDS, depresije, samomori itd.). V ta namen je pozdravil delovanje »UN Population Fund«, ki z denarjem in aktivisti prevzema verske skupnosti in jih spreminja v LGBTQ in abortivne organizacije.

Več:

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top