Sodišče zaščitilo dečka pred materjo, ki ga je dve leti silila, da živi kot ženska!

Britanski sodnik je odločil, da bo sedemletni deček ostal pri očetu, potem ko je moral dve leti živeti kot deklica s svojo materjo.

Sodnik Hayden je dejal, da je bila mati dečka prepričana, da deček misli, da je ženska, kar je dečku povzročilo čustveno škodo. Prav tako je kritiziral delovanje socialnih delavcev, ki so ignorirali trpljenje dečka navkljub opozorilom katoliške osnovne šole, ki je bila zaskrbljena zaradi početja matere, ki je njihovega učenca obravnavala kot deklico.

Odločitev sodnika Haydna omogoča obrambo vsem otrokom, ki jih starši silijo, naj se oblačijo v nasprotni spol. Početje mame omenjenega otroka kaže na duševno bolezen in na nesposobnost centrov za socialno delo, ki so omogočali takšne spolne zlorabe. Trasspolnost je ideologija, ki se ji – po mnenju omenjenega sodnika – bojijo upirati celo strokovnjaki. Zato je razumljivo, da je s sodbo zaščitil dečka in varstvo dodelil očetu, ki že išče stalno skrbništvo in vzgojo otroka v skladu z biološkim spolom – to je kot fanta.

Vedno več je informacij, da ideologija spola nasilno vdira v vrtce in šole, kjer brez vednosti staršev in z zakonodajnimi triki terorizirajo šole. Te dni slovenski radikalni homoseksualni aktivisti slavijo, ker je njihova ministrica Anja Kopač Mrak ustanovila posebno mesto zagovornika načela enakosti – kar je drugo ime, za državno vsiljevanje ideologija spola in ustrahovanje vseh, ki se zavzemajo za zaščito otrok.

Medtem je v St. Simon Stock Catholic School v Veliki Britaniji prišlo do zapleta, ker si je dijak Liam Madigan spremenil spol in se začel oblačiti kot ženska. Učitelji so mu rekli, naj se obleče kot moški in uporablja moško stranišče. Zaradi tega je najel odvetnika, ki je na osnovi zakona iz leta 2010, ki prepoveduje diskriminacijo transeksualcev, preko sodišča prisilil šolo, da je spremenila pravila, učitelje pa prisilno poslala na prevzgojo v ideologiji spola.

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top