Sovražni govor RTVSLO

"Zametek drhali" še naprej na MMC RTV Slovenija! RTV na svojem spletnem portalu, še kar naprej omogoča dr. Draganu Petrovcu, da žali zagovornike človekovih pravic in borce proti zlorabam v pravosodju.

Očitno se odgovorni na RTV Slovenija ne zavedajo, da jih tudi ti, ki jih Petrovec na njihovi spletni strani RTV zmerja z »zametkom drhali", vsak mesec plačujejo z dvema kosiloma, ki si jih morajo odtrgati od ust.

Marko Filli, direktor RTVSLO in dr. Mitja Štular, predsednik programskega sveta, bi morala nemudoma umakniti Petrovčevo zmerjanje s spletne strani RTVSLO in preprečiti nadaljnje širjenje in spodbujanje sovražnega govora proti miroljubnim zagovornikom človekovih pravic v Sloveniji.

Niti Petrovec niti vodstvo RTVSLO do danes nista odgovorila na vprašanje: Ali je Petrovec pogovor za  spletni portal RTVSLO in fotografiranje (na sliki), opravil v službenem času in v službenih prostorih Inštituta za kriminologijo pri Pravni Fakulteti? Prav tako tudi ne ali je v pogovoru izražal svoje osebno stališče ali stališče Pravne fakultete Univerze v Ljubljani?

Odbor 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top