• Foto: Tatjana Splichal

Stari starši so zakon!: Pogovor Metke Zevnik in Francija Donka za Radio Ognjišče

Metka zevnik in Franci Donko sta v pogovoru za Radio Ognjišče odlično predstavila argumente za oddajo podpisa za spremembo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih.

Podpisi se začnejo zbirati 5. septembra na upravnih enotah po vsej Sloveniji. Obrazec natisnite, izpolnite, overite na upravni enoti ter oddajte na stojnici Gibanja za otroke in družine.si ali pošljite na naslov Gibanje za otroke in družine.si, p.p. 2056, 1001 Ljubljana. Računalniško vešči lahko oddate podpis s certifikatom v el. obliki (že od. 1. septembra naprej).

Vabljeni k poslušanju!

Gibanje za otroke in družine.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top