Študentka socialne pedagogike o dogajaju na Pedagoški fakulteti: Kje je tu demokracija?

Pred družinskim referendumom 2015 so različne fakultete med predavanji in na obštudijskih dogodkih izvajale agresivno zmotno kampanjo za uvedbo posvojitev otrok v razmerja dveh moških, dveh žensk, dveh transseksualcev in dveh queerseksualcev. Takole nam je v pismu zapisala študentka socialne pedagogike:

"Danes sem dobila sporočilo iz uradne spletne strani Pedagoške fakultete - da je celoten oddelek za socialno pedagogiko podprl zakon (ZZZDR) in kot opisujejo, so tisti, ki mislimo drugače, diskriminatorni in sovražno usmerjeni. Kar me najbolj jezi je to, da se opredeljuje nek del institucije za določeno stran že pred potrditvijo zakona, pred referendumom. Kot sem navajena, je PRED referendumom dovoljena prosta izbira mišljenja, pa že sedaj zelo močno propagirajo ideologijo na različne načine. Kje je tu demokracija in možnost lastnega mišljenja?

Študentka socialne pedagogike"

Ti aktivisti "profesorji" izobražujejo učitelje naših otrok.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top