Nestrpno Tamaro Vonta Cerar postavil za direktorico direktorata za medije

Tamara Vonta, nekdanja Jankovićeva tesna zaveznica, nato ena najožjih sodelavk Alenke Bratušek, bo sedaj z najvišjega državnega položaja določala medijsko politiko. Cerar jo je namreč postavil za direktorico direktorata za medije!

Spomnimo:

Proti nerojenim otrokom

Znana je, da je še kot poslanka nestrpno in nedemokratično vodila javno predstavitev mnenj o sovražnem govoru v Sloveniji. Takrat je grobo onemogočila govornice in govornike, ki so želeli spregovoriti o sovražnem govoru do nerojenih otrok in jih nagnala z govornice.

Proti Romom

Ko je prišla v romsko naselje, pa se je celo fizično spravila na prebivalko vasi. Delo je zelo blago in do Vonte naklonjeno poročalo o tem dogodku takole: http://www.delo.si/novice/slovenija/tamara-vonta-huda-na-romkinjo.html.

Za nagrado za nestrpnost in širjenje sovraštva do drugačemislečih jo je Cerarjeva vlada izbrala za direktorico direktorata za medije.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top