Tina, s tabo smo!

Tina, ti si naša šampionka! Tudi, če ti kdaj ne uspe, tako kot si ti in mi želimo, smo s tabo. Hvaležni smo ti za ogromno lepih trenutkov in občutkov ponosa, da smo Slovenci.

Najboljša slovenska smučarka najbolj potrebuje naše podporo tudi takrat, ko ji ne gre najbolje. Največji slovenski mediji pa se ob vsakem najmanjšem, po njihovem mnenju "spodrsljaju" naslajajo ob njenih težkih trenutkih. Tudi včeraj so še enkrat več pokazali svojo nedostojnost in nespoštovanje naše šampionke.

"Tina Maze po mrku v drugi vožnji predaja žezlo Anni Fenninger" , siol.net

"Mrk Tine Maze, Fenningerjevi rdeča majica", delo.si

"Tabor Tine Maze po 20. mestu: Ne dajemo izjav", 24ur.com

"Črni petek 13. za Tino Maze: 20. mesto in izguba vodstva", rtvslo.si

Spomnimo se tudi privoščljivega provociranja Tine Maze brez minimalnega občutka empatije, ki si jo je na letošnjem svetovnem prvenstvu po dveh zlatih in srebrni medalji ter doseženem 5. mestu!!! (Slovenija ima 2 mio ljudi) privoščil Urban Laurenčič.

Prijatelji Tine Maze

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top