To ni levica, to je deviacija levice

Na odmevni predstavitvi knjige Nova levica in krščanstvo v nabito polnem prostoru Debatne kavarne na knjižnem sejmu je Aleš Primc povedal, da to, kar se predstavlja kot nova levica, ni levica, ampak deviacija levice:
"Levica bo še dolgo potrebna, ideologija spola, pa ni levica, ampak deviacija levice, ki ni potrebna in upam, da bo čimprej propadla. Tradicionalna levica si prizadeva za pravice delavcev, to je prav in nujno. Ta deviacija, ideologija spola, pa je kulturni in biološki eksperiment na otrocih, ki lahko prinese veliko hudega, če je ne bomo pravi čas zaustavili. Lahko rečemo, da je levica prva žrtev ideologije spola."

V debatni kavarni, ki jo je vodila Manica Ferenc, sta odlično spregovorila še Branko Cestnik in Jožef Horvat. Branko Cestnik je predstavil med drugim predstavil odnos duhovnika do vernika. Duhovnik je duhovnik za vsakega človeka, vseh političnih prepričanj, če pride k njemu. Jožef Horvat pa je izpostavil potrebo po več dialog v Državnem zboru tudi med zelo različnimi političnimi strankami, ne glede na to ali so v vladi ali v opoziciji.

24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top