Tudi v Franciji že zapirajo matičarje!

V Franciji je bila na pet mesecev zapora obsojena Sabrina Hout matičarka, ki je kot muslimanka zavrnila sklepanje sporne homoseksualne zveze! Sodišče jo je zaprlo navkljub temu, da se je sklicevala na človekove pravice in ugovor vesti. Državno tožilstvo je poleg zaporne kazni zahtevalo tudi plačilo 2.400 eurov za dve lezbijki, ki sta bili »prizadeti«. Sabrina Hout je kot matičarka zavrnila dve lezbijki avgusta 2014 in se ob tem sklicevala na svoje versko prepričanje. Istega dne je poročila štiri heteroseksualne pare.

Od leta 2013 je v Franciji predsednik Holland vsilil veliki večini državljanov sporne homoseksualne zveze. Od takrat se v Franciji kršijo človekove pravice in pod pritiski homoseksualnih aktivistov celo krivično zapira uradnike. Ob razpravah okoli referenduma o družini se lahko vprašamo, kdaj bodo tudi slovenska sodišča začela zapirati slovenske državljane, ker se ne bodo pustili ustrahovati in sledili radikalni homoseksualni politični agendi. Nujno je, da se referenduma udeležimo in zavrnemo sporno novelo Zakona o zakonski zvezi in družinski razmerjih.

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top