Odlično opravljeno, punce! - učitelj v suspenzu

Srednješolski učitelj matematike Joshua Sutcliffe, iz britanskega mesta Oxfordshire se je znašel v disciplinskem postopku, ker je "diskrimniral" učenko, ki se počuti, da je fant.

In kaj je učitelj storil? Učenke je pohvalil: "Odlično opravljeno, punce!" A med njimi je bila ena, ki se počuti, da je fant. Na "napako" ga je takoj opozoril/a, učitelj se je opravičil in mislil, da je stvar zaključena. A so ga prijavili.

V preiskavi, ki je sledila, je bilo ugotovljeno, da je napačno naslavljal spol (misgendering), kazal diskriminatorno vedenje (demonstrating discriminatory behaviours) in kršil šolsko politiko enakosti.

Sedaj ga čaka nepredvidljiv disciplinski postopek.

Da ne bomo mislili, da se to dogaja samo v Angliji. To prihaja tudi v Slovenijo. Ljubljanski župan Janković pospešeno izdaja certifikate "lezbijkam-homoseksualcem-biseksualcem-transseksualcem prijazen vrtec".

Več na spletni strani Breitbart.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top