Urednik Mladine ni za dialog

Gregor Repovž je včeraj popoldne objavil tvit: »Moraš biti pa res ena gnida smrdeča, da iz usode dveh otrok, ki se jima je že vse v življenju obrnilo na glavo, kuješ politiko.«

Po nekaj urah, ga je Aleš Primc vprašal: "@gregarepovz Kdo je gnida smrdeča?"

Odgovor Repovža, urednika tednika Mladina je bil, da je Primca »blokiral« na svojem twitterju, kar pomeni, da ga je izbrisal iz svoje komunikacije.

Gregor Repovž se ima za novinarja. O človekovih pravicah in sovražnem govoru neprestano piše. Očitno je pri njem vse na jeziku in v prstih. Njegova dejanja govorijo več od besed.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top