Uroš Urbanija, urednik, ki je dovolil »nerojene otroke« na televiziji, ostal brez službe

Petra Šušteršič, direktorica Planet TV, je uredniku njihove osrednje informativne oddaje Urošu Urbaniji, sporočila, da je tehnološki višek. To je storila 24. marca - na dan, ko je bil v osrednjih poročilih te televizije objavljen prispevek o prepovedi maše za nerojene otroke in njihove starše.

Uroš Urbanija je kot edini urednik dnevnikov vseh slovenskih televizij(!!) omogočil, da so gledalke in gledalci preko televizijskih novic izvedeli za ta nesrečni dogodek! Vse druge televizije morajo  o tem v evropskem merilu škandaloznem primeru vse do danes molčati.

Poslovnih razlogov za odstavitev Urbanije na Planet TV nimajo, saj gre za poročila, katerih gledanost je v vzponu. Oddajo Danes si vsak dan ogleda v povprečju le okoli pol manj ljudi, kot osrednji dnevnik nacionalne televizije, ki je na sporedu že 46 let! Očitno so bile oddaje, ki jih je pripravljal urednik Urbanija, preveč priljubljene in je že ogrožal nekatere »nedotakljive«.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top