• Katarina Nzobandora.

Ustavni pravnik dr. Matej Avbelj za Planet TV: Prepoved maše s sklicevanjem na ustavo je ustavnopravno zgrešena

Vabimo vas, da si ogledate prispevek o prepovedi maše za nerojene otroke in njihove starše, ki je bil objavljen 24. marca v oddaji Danes na Planet TV. Ta prispevek se začne pri 9:01 (v deveti minuti in eni sekundi oddaje).

V korektnem novinarskem prispevku Katarina Nzobandora, predstavnica Zavoda  Živim, predstavi svojo plat prepovedi maše za nerojene otroke in njihove žalujoče starše. Ustavni pravnik dr. Matej Avbelj pa nedvoumno poudari, da prepoved maše ne more imeti nikakršne podlage v ustavi, na kar se je sicer sklicevalo vodstvo Kliničnega centra.

Vabljeni k ogledu prispevka na odseku 9:01 (v deveti minuti in eni sekundi oddaje)

- Podpišite peticijo: Za spoštovanje pravice do molitve v Kliničnem centru v Ljubljani!Podpišite peticijo: Za spoštovanje pravice do molitve v Kliničnem centru v Ljubljani!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top