Ustavite kristjanofobno politiko Alenke Bratušek!

V tednu pred volitvami je Alenka Bratušek začela orkestriran napad na slovensko katoliško skupnost. Papežu Frančišku je napisala pismo z namenom, da diskreditira škofa Andreja Glavana in s tem celotno slovensko katoliško skupnost. V njem Glavanu očita vpletanje v slovensko sodstvo s tem, ko je podvomil v pošteno sojenje Janezu Janši.

Alenka Bratušek se je zahvalila papežu Frančišku z davkom na cerkve in na prostore Karitas!

Lansko leto maja je Alenka Bratušek obiskala komaj izvoljenega papeža Frančiška in z njim opravila vljudnostni "photosession". Ko se je vrnila domov je v znamenje svoje »cinične hvaležnosti« predlagala davek na cerkve, veroučne prostore in na prostore Karitas. Vodja njene poslanske skupine Jani Moderndorfer pa je večkrat zahteval protiustavno omejevanje cerkvenega zvonjenja z namenom širjenja predsodkov proti katoličanom. Alenka Bratušek je po enem letu ekonomsko in politično popolnoma bankrotirala, v tednu pred volitvami pa je še grobo zlorabila katoliško skupnost za uresničevanje svoje nestrpne politike. 

Udeležite se volitev in ustavimo nestrpno politiko slovenske levice!

V nedeljo bomo imeli izredne volitve v Državni zbor. Dolžnost vseh borcev za človekove pravice je, da ne nasedemo politiki Alenke Bratušek in skupno zavrnem politiko vseh levih političnih strank (Socialni demokrati, Pozitivna Slovenija, Desus, Stranka Mira Cerarja itd.). Za vsemi njihovimi slogani se skriva lažna prijaznost, katere namen je utišati borce za demokracijo, versko svobodo in človekove pravice. Pojdite in povabite svoje prijatelje ter se množično udeležite volitev.

Jožica Me.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top