Ustrahovanje: Homoseksualni radikalni aktivisti so se spravili na Liama Payna (One Direction) zaradi podpore družinskim vrednotam

Dokaz, da so homoseksualni lobiji vedno bolj agresivni in ogrožajo svobodo govora, prihaja iz Velike Britanije in ZDA. Pevec Liam Payne, član glasbene skupine One direction, se je pred letom znašel pod izjemnimi medijskimi pritiski zgolj in samo zato, ker je na svojem Twitter računu izrazil podporo “družinskim vrednotam”.

Gre za izjavo, ki jo je namenil sinu Phila Robertsona, vodilne osebnosti The Duck Dynasty, trenutno enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov v ZDA. Zaradi izjave: “Huge love to you/your family huge respect for your business prosperities and the family values you still all behold. big fan.” (prevod: Z veliko ljubeznijo do tebe/tvoje družine, z velikim spoštovanjem do tvojih poslovnih uspehov in družinskih vrednot, ki jih še vedno vsi spoštujete. Velik občudeovalec.) je bil takoj deležen izjemne kritike prohomoseksualnih organizacij in groženj do takšne mere, da je napovedal, da se bo za nekaj časa umaknil iz Twitterja.

Homoseksualni aktivisti ogrožajo svobodo govora

Omenjeni napad na svobodo govora, kaže na vedno bolj agresivne pristope, ki jih homoseksualni aktivisti uporabljajo za vsiljevanje svoje radikalne družbene agende. Omenjanje družinskih vrednot, materinstva, očetovstva in pravico otrok, da živijo v družini očeta in matere, postaja tarča homoseksualnih organizacij in aktivistov. V takšnih primerih se z grožnjami in protesti spravijo na zagovornika družinskih vrednot obenem pa mu javno grozijo in obenem ustrahujejo javnost.

Slovenski primer grožnje: Ranka Ivelja obsodila novinarko Barbaro Kastelec

Poleti 2009 je podobno storila tudi Ranka Ivelja, novinarka Dnevnika in velika zagovornica homoseksualne agende, ko je sprožila kampanjo in medijski linč v primeru Barbare Kastelec, novinarke Družine, ko se je ta upala javno izraziti dvom v homoseksualne posvojitve otrok in t.i. homoporoke. Poleg Kastelčeve diskreditacije na Novinarskem častnem razsodišču, je bil njen glavni namen preventivno ustrahovati vse morebitne novinarje, ki bi si v kampanji za sprejem spornega Družinskega zakonika postavili na stran zagovornikov vrednote družine. Še hujših groženj je bil leta 2012 deležen Aleš Primc, predsednik Civilne iniciative za družino in pravice otrok, ko so mu med referendumsko kampanjo leta 2012 grozili s smrtjo.

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top