V četrtek 24. 9. bo Ustavno sodišče že četrtič odločalo o družinskem referendumu!

Na spletni strani Ustavnega sodišča je bil danes objavljen dnevni red četrtkove seje, iz katerega je razvidno, da bodo ustavni sodnice in sodniki na njej že četrtič odločali o družinskem referendumu. V pravnem smislu je zadeva povsem jasna. Če bodo ustavni sodnice in sodniki odločali v skladu z zakonom, ustavo in prakso Evropskega sodišča za človekove pravice, bodo omogočili referendum. 

Prosimo vas, da v teh dneh spremljate spletno stran 24kul.si in druge medije, saj bo sprejeta odločitev - mogoče že ta teden - zelo pomembna za naša nadaljnja prizadevanja.

Vse verujoče prosimo, da v teh dneh okrepite molitve za naše ustavne sodnice in sodnike. Tiste, ki se ne prištevate nobeni veroizpovedi, pa vabimo, da jim namenite čimveč dobrih misli.

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top