Vabilo – 28.9. ob 16h - Odprimo Slovenijo življenju – Živi na polno!

V nedeljo 28. septembra bo na Kongresnem trgu v Ljubljani dogodek ŽIVI NA POLNO za človekovo dostojanstvo in veselje do življenja.

Program ŽIVI NA POLNO:
16.00 - Sv. maša v uršulinski cerkvi,
17.00 - Flashmob (skupinski ples) na pesem Živi na polno (koreografije se lahko naučite preko youtube: Slovenija, zapleši), pričevanja o človekovem dostojanstvu,
18.00 - Slavilni koncert krščanske glasbe, izvaja Skromni bend.
Od 28. septembra do 1.oktobra bodo v Novem mestu, Ljubljani, Novi Gorici, na Brezjah, v Mariboru in Kopru predavanja dr.Ligaye Acosta in patra Shenana Boquet iz Human Life International z raznih področij kulture življenja in kulture smrti. HLI je največja svetovna pro-life organizacija, po vsem svetu ozavešča o kulturi življenja in razsežnostih kulture smrti (kontracepcija, splav, evtanazija, rušenje družine, homoseksualnost)  z molitvijo, svetovanjem in predavanji. 
Povabite še druge!
Zavod Božji otroci!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top