Vabljeni: 23. 3. ob 16.00 na Brezjah, zahvalna sveta maša za zmago dr. Tadeja Strehovca

Spoštovani!

V zahvalo, da je krivični sodni proces uspešno končan in za vse milosti, ki smo jih v tem času prejeli ter v zahvalo za rezultat družinskega referenduma, bo v soboto 23. 3. 2019 ob 16.00 na Brezjah zahvalna Sv. maša, po njej pa krajše družabno srečanje. 

V imenu Koordinacije »Mi ne sodimo, mi pomagamo!« v podporo dr. Tadeju Strehovcu, se vsem od srca zahvaljujemo za vašo pomoč in podporo (molitve, udeležba na shodih, udeležba na sodnem procesu v sodni dvorani, darovano trpljenje, besede spodbude...), s katerimi ste nudili oporo dr. Strehovcu v času sodnega preganjanja ter osveščali slovensko javnost o svobodi govora ter o pravici do življenja nerojenih otrok.

Dr. Strehovec je zmagal v tem sodnem procesu, čaka pa nas še veliko dela na področju človekovih pravic nerojenih otrok.

25. marca bo 7. obletnica zmage materinstva in očetovstva ter otrokovih pravic na drugem družinskem referendumu leta 2012. Prav je, da se spominjamo tega čudežnega dogodka.

Lepo vabljeni!

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top