Že več kot 200 zadovoljnih udeležencev! Vabljeni na osebno Zoom srečanje z Uršo Cankar Soares, voditeljico Pohoda za življenje

Karizmatična Urša Cankar Soares, voditeljica Pohoda za življenje v Sloveniji, vas vabi na že šesto ponovitev Zoom srečanja oz. webinarja, na katerem vam bo v osebnem stiku predstavila, zakaj je pomembno, da si vsak pošten in pokončen človek prizadeva za spoštovanje pravic vseh otrok, tudi za pravico nerojenega otroka do življenja.

Srečanje oz. webinarja bosta potekala:

v petek 5.3. ob 19.30.

Srečanje bos trajalo dobrih 45 minut. Za udeležbo se prijavite na sledeči povezavi: 

https://docs.google.com/forms/d/1s-nd1Lx3mRyyKfeYeVFjr1Z4yCp9BtScn-J4X-xMdoQ/edit

Prijavljeni boste naknadno prejeli povezavo do dohodka.

"Vabim vas, da se v enem od terminov udeležite tega internetnega srečanja, saj je tako kot za vsako stvar pomembno, da znamo uporabljati prave besede in argumente, ko opravljamo naše plemenito poslanstvo," nam sporoča Urša Cankar Soares.

S temi srečanji se začenjajo priprave na Pohod za življenje 2021, ki bo, če bodo epidemiološke razmere dopuščale, v soboto, 2. oktobra 2021.

Vabljeni!

Koordinacija Pohoda za življenje v Sloveniji

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top