• Ivan Kramberger in shod preprostih ljudi.

Velik shod za pravice vnukov in starih staršev

V ČIMVEČJEM ŠTEVILU SE UDELEŽIMO SHODA ZA PRAVICE VNUKOV IN STARIH STARŠEV, ki bo v Ljubljani, na Kotnikovi 28, pred stavbo ministrstva, v ponedeljek, 11.4.2016, ob 15.uri!

Stara starša Marija Otorepec in Ivan Škratek vztrajata, da je ljubeča povezanost med njimi najboljše okolje za zdravo rast in razvoj njunih vnukov. Pri tem prizadevanju ju osebno in poklicno podpiram. 

Drage babice in dedki, očetje in  matere, pridružite se starima staršema, ki bijeta bitko za svoje vnuke in za vse nas! Udeležimo se shoda, ki bo v Ljubljani na Kotnikovi 28 pred stavbo ministrstva, v ponedeljek, 11.4.2016, ob 15.uri!

Franci Donko, strokovni svetovalec Marije Otorepec in Ivana Škratka

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top