Velikonočna voščila voditeljev stranke Glas za otroke in družine

Dragi prijatelji,

Vstali Gospod nam zagotavlja: "Jaz sem z vami vse dni do konca sveta!"

Čeprav nas življenjske okoliščine mnogokrat prepričujejo v nasprotno, imamo velik razlog za veselje in upanje za prihodnost.

Želim vam doživeto in blagoslovljeno Veliko noč.

Janez Cerkovnik

------------------

Dragi prijatelji!

Velika noč se je prevesila v veliko jutro večne svetlobe.
Veselim se Jezusovega vstajenja in njegovega vabila, da mu sledimo in  živimo.

Blagoslovljene praznike, z zlato svetlobo upanja v srcu, vam želim

Metka Zevnik

------------------

Jezus nas ima rad

Jezus nas ima rad. Tako rad, da je za nas umrl na križu… In vstal, da bi mi lahko bili odrešeni. Čeprav smo nepopolni, delamo napake in grešimo, je tukaj On, da nam pomaga vstati in iti naprej. Zato ne obupujmo, ampak z veseljem delajmo dobro.

Vsem želim dobro pripravo na Veliko noč ter mirno in duhovno doživeto praznovanje največje vesele skrivnosti našega življenja. Naj prazniki povežejo naše družine!

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top