Vili Kovačič: Pogum za razum - oddanih 4500 podpisov za referendum

Vili Kovačič je oddal 4500 podpisov za referendum o spornem vladnem zakonu o drugem tiru. Po vladni neprpravljenosti na dialog, je referendum edina možnost za zaustavitev novega vsaj pol miljardnega oškodovanja davkoplačevalcev. Vsem, ki ste oddali svoj podpis najlepša hvala. To je minimum, kar lahko naredi posameznik: da podpre referendum in ne ostane doma na volitvah. REPUBLIKA naj postane RES PUBLICA, javna zadeva. Sedaj je pred nami veliko težje delo - zbrati 40.000 podpisov pred upravnimi enotami.

Vili Kovačič, pobudnik referenduma o vladnem zakonu  o drugem tiru

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top