Vrhovni sodnice in sodniki, kršitelji človekovih pravic: Martina Lippai, Bojan Dolenc, Irena Badovinac - Bjelič in Branko Masleša

Objavljamo črno statistikovrhovnih sodnikov, kršiteljev človekovih pravic, na podlagi doslej pridobljenih informacij javnega značaja o imenih in priimkih sodnic in sodnikov, ki jo je pridobil Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbor 2014. Ogljete si črno statistiko prvih 4 sodnic in sodnikov iz žalostne statistike slovenskega sodstva.

Vrhovna sodnica Martina Lippai je dokazano sodelovala vsaj v 25, postopkih, kjer je bila poteptana Ustava RS.

Vrhovni sodnik Bojan Dolenc je dokazano sodeloval vsaj v 24 postopkih, kjer je bila poteptana Ustava RS.

Vrhovna sodnica Irena Badovinac-Bjelič je sodelovala vsaj v 16 postopkih, kjer je bila poteptana Ustava RS.

Predsednik Vrhovnega sodišča Branko Masleša je dokazano sodeloval vsaj v 14 postopkih, kjer je bila poteptana Ustava RS. 

Odbor 2014

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top