• Jack Phillipsu grozijo s smrtjo in sovražnim govorom!

Vrhovno sodišče ZDA bo zaščitilo pravice kristjanov pred napadalno LGBTIQ jet-set elito!

Vrhovno sodišče v ZDA bo odločalo primeru Jacka Phillipsa, lastnika slaščičarne, ki naj bi moral peči torte za sklepanje razmerij odraslih homoseksualcev, lezbijk, biseksualcev, transseksualcev, intersekualcev in queerseksualcev s katerimi se kot kristjan ne more strinjati. Omenjeni primer se je zgodil leta 2012, ko sta dva homoseksualna aktivista, z namenom kasnejše tožbe in preganjanja, pri slaščičarju naročila torto z namenom, da bi v zvezni državi Kolorado slavila sklenitev skupnosti odraslih homoseksualcev sklenjeno v zvezni državi Massachusetts. Phillips je zavrnil zahtevo radikalnih aktivistov in se pri tem skliceval na svojo vero: »Mislim da mi ni potrebno sodelovati pri njihovih praznovanjih; z izdelavo torte se počutim kot da sodelujem pri sklepanju homoseksualnih zvez.« Homoseksualca sta kasneje pri drugem slaščičarju dobila mavrično torto.

Radikalne homoseksualne organizacije so se z vsemi sredstvi spravile na slaščičarja

Nestrpna radikalna homoseksualna organizacija »The American Civil Liberties Union«, je z namenom ustrahovanja kristjanov  takoj vložila vnaprej vnaprej dogovorjeno tožbo proti slaščičarni »Masterpiece Cakeshop« in zahtevalo kaznovanje krščanskega slaščičarja.Njihov aktivistični sodnik Robert N. Spencer je odločil proti slaščičarju 6.12.2013 z besedami, da naj bi odklonil naročilo zaradi spolne usmerjenosti naročnikov.  Phillips je tej sodbi nasprotoval z besedami, da je pripravljen narediti torte za različne slovesnosti, toda peka tort za dogodke, s katerimi se ne strinja in nasprotuje njegovi veri, predstavlja kršitev njegove svobode, da svoje posle ureja v skladu s svojo vero.

Phillips ima prav!

V novi knjigi Oxford University Press z naslovom: “Debating Religious Liberty and Discrimination,” delovanje v skladu s prepričanjem, da je poroka zveza moža in žene, ne predstavlja diskriminacije na ravni spolne usmerjenosti. Problem je v tem, da je za homoseksualne radikalne aktiviste vse, kar se ne sklada z njihovimi skrajnimi stališči oblika diskriminacije. Osnovni problem je definicija diskriminacije, ki ogroža versko svobodo in svobodo izražanja. Verni slaščičarji so danes redki, ki v ZDA niso podlegli pritiskom in nočejo služiti homoseksualnim radikalnim elitam. Te elite zahtevajo, da morajo tudi kristjani s svojimi talenti krasiti njihove torte in podpirati njihove kontroverzne zahteve ter se pri tem ne smejo sklicevati na svojo vest in versko prepričanje.

Popolnoma je razumljivo, da slaščičar lahko zavrne naročilo torte s sovražnim napisom do temnopoltih ali pa torto s svastiko!

Nova oblika »Kulturnih disidentov«, ki so žrtve agresivnega homoseksualnega lobija!

Danes imamo t.i. kulturne disidente, ki se pojavljajo v vseh državah, ki si jih je podvrgel homoseksualni radikalni lobi in tam razvil svoje okupacijske zastave. Glavni namen tožb in preganjanja kristjanov na sodiščih, je otežiti njihovo življenje in jih javno stigmatizirati; obenem pa kristjane javno ustrahovati, poniževati in diskriminirati. Na vse to so družinske organizacije opozarjale tudi v Sloveniji, ko so v času dveh referendumov opozorile, da bo uzakonitev kontroverznih zvez odraslih homoseksualcev in lezbijk pripeljalo do omejevanje svobode izražanja in svobode.

Vse kaže, da bo ameriško Vrhovno sodišče odločalo o tem, ali imajo kristjani pravico, da niso preganjani in kaznovani zaradi svoje vere. Velika večina politike v ZDA in vse ameriške družinske organizacije pričakujejo, da bo sodišče zaščitilo pluralizem, demokracijo in versko svobodo ter zavrnilo nestrpnost in sovražni govor homoseksualnih aktivističnih organizacij. Preprosto gre za to, da je potrebno z vsemi sodnimi sredstvi ustaviti nadlegovanje in ustrahovanje, ki ga izvaja bogata LGBT jet-set elita - pa naj bo to v ZDA ali pa v Sloveniji.

Vir:

Avtor

Mira Milanovič

Pravnica, pro-life feministka in blogerka. Mama treh otrok in ponosna žena.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top