Z očetom sva morala na letalu gledati homoseksualno propagando!

Mojemu očetu in meni so grozili z aretacijo, ker na letalu nisva hotela gledati filma o »Moderni družini«. Bila sva na letalu iz Guadalajara v San Jose (Kalifornija) polnem družin z otroki.

Kmalu po vzletu so začeli predvajati film, ki je izrecno prikazoval dva moška, ki živita kot par in vzgajata dojenčka. Zato sva vprašala stevarda, ali bi lahko gledali kakšen drug program. Vprašal naju je, zakaj želiva drugi film, pa je oče dejal, da zato, ker je neprimerno, da otroci vidijo dva moška, ki vzgajata otroka. Stevard je bil po očijevem pojasnilu vidno jezen in rekel, da je takšna zahteva »diskriminacija« in da se mora posvetovati s pilotom. Kmalu zatem se je vrnil z vodjem posadke, ki nama je zagrozil, da v kolikor z očijem ne bova tiho, da bodo zasilno pristali v mestu Hermosillo, kjer naju bodo izkrcali in aretirali zaradi »diskriminacije«.

Z očijem nisva mogla verjeti, kaj se dogaja. Ne samo, da sva na plačanem letu morala gledati nekaj s čimer se nisva strinjala, stevardi so nama  grozili celo z aretacijo. Ko smo pristali sva bila malo nervozna, ker sva pričakovala, da nas bodo aretirali, kar pa se ni zgodilo.

Ta dogodek se je zgodil leta 2010 in od takrat so se zgodile številne spremembe. Zadnji teden nam je mehiško Vrhovno sodišče vsililo homoseksualne zakonske zveze, čeprav je v ustavi jasno zapisano, da je zakonska zveza skupnost moža in žene. Tako kot po svetu se v naših vrtcih že uporabljajo slikanice, v katerih se promovira homoseksualne spolne odnose. Osebno verjamem, da se je takšnemu nasilju potrebno upreti. Ob tem je ključno, da se zavedamo, da nismo sami. Vsi smo v tem boju. To je boj za svobodo. Dokler se ne bo v mojo domovino ne bo vrnilo spoštovanje do materinstva in očetovstva, bom pisala in se borila.

Sofia Vazquez-Mellado
 

Vir:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top