Začetek prodaje delnic televizije NOVA24TV

Od 19. oktobra na 132 poštah po vsej Sloveniji. Ena delnica stane 100 EUR. S seboj morate imeti osebno izkaznico, bančno kartico, davčno številko in denar za toliko delnic, kot jih hočete kupiti.

Slovenija potrebuje nove medije in novo televizijo. Na največjih medijih so ves čas isti "dobri" in "slabi", isti "novinarski" obrazi, isti "znani" obrazi, isti "strokovni" komentatorji...

Slovenija na medijskem področju potrebuje svežino, razvoj, svobodo in uravnoteženost. Elite, ki obvladujejo največje medije tega ne bodo zagotovile. Zato moramo skupaj stopiti mali ljudje, s prispevki po svojih zmožnostih, da naredimo veliko stvar. Za nas in celotno Slovenijo.

Temeljna programska usmeritev bo resnicoljubnost ter vsebine, ki jih največji mediji spregledajo.

Vabljeni, da postanete delničar NOVE24TV.

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top