Zakaj Sabina Obolnar žali Angelco Likovič?!

V Sloveniji imamo poplavo profesoric, doktoric, novinark in liberalnih levičark, ki se javno hvalijo, kako so napredne, strpne in vključujoče. Seveda dokler ne srečajo Angelce Likovič.

Sabina Obolnar, urednica revija Ona, je primer ženske, ki skozi pisma bralcev demonizira, žali in ustrahuje vse, ki se v Sloveniji zavzemajo za materinstvo, pravico otrok do življenja in za lepo družinsko življenje. V reviji Ona (priloga časopisa Delo) je oktobra in novembra namenoma objavila desetine lažnivih in nesramnih pisem o Angelci Likovič, v katerih jo javno zmerjajo samo zato, ker je v oddaji Tarča odločno povedala, da je splav umor otroka. Z objavo takšnih žaljivih in primitivnih pisem, je Obolnarjeva pokazala, kako je nestrpna, nima srca za nerojene punčke in fantke ter spodbuja ščuvanje proti poštenim ženskam. Splošno znano dejstvo je, da so Obolnarjeva in njene ekonomsko privilegirane feministične aktivistke, idejno ugrabile revijo Ona in jo spremenile v stroj za pranje možganov slovenskih žensk. V tej reviji deli ženske na prave in ne-prave. Zanjo so prave ženske samo tiste, ki so za končanje življenja nerojenega otroka, ločitev, ne spoštujejo materinstva in očetovstva, ateistke in proti Bogu. Vse ostale ženske pa je potrebno žaliti in utišati. Čeprav sem dolga leta brala revijo Ona, pa danes čutim, da se moram takšni uredniški politiki upreti. Zato Obolnarjevi in njenim aktivistkam sporočam, da sem sita takšne uredniške politike in da sem odpovedala časopis Delo. Obenem vse ženske vabim, da svojim prijateljem poveste, kaj dela Sabina Obolnar in kakšno nestrpnost širi časopis Delo. Povabite jih, da naj nestrpni časopis Delo ponosno odpovedo, denar pa raje namenijo za uboge. Na ta način se bodo najlepše zavzemali za spoštovanje žensk in vseh mater v Sloveniji.

Anka Marinčič

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top