• Moderni zakon treh oseb

Zakon o moderni zvezi?

Anton Tomažič je za Časnik.si zapisal: "Če nam (je) stranka SMC na vse možne načine obljubljala novo, bolj zdravo politično paradigmo, potem bi bila lahko tudi glede zaščite isto-razno-spolnih malo bolj inovativna. Celo v svetovnem merilu bi morda lahko dala vzgled, kako je možno zaščititi interese manjšine brez vznemirjanja večine. Pa ji malo pomagajmo …"

Preberite si več o predlaganem Zakonu o moderni zvezi (ZMODZ), ki bi sistematično in celovito urejal istospolne partnerske skupnosti na časnik.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top