Zaupni dokumenti: Kampanjo Tanje Fajon in Iva Vajgla je skrivoma sofinanciral kontroverzni Georg Soros!

Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t.i. Open society. Oba sta v Evorpskem parlamentu člana t.i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.

George Soros je Američan madžarsko- židovskega porekla, investitor in politični aktivist, ki je s premoženjem ocenjenim na 25 milijard evrov, eden najbogatejših ljudi na svetu. Milan Kučan je že pred leti kontroverzno odlikoval za njegovo finančno podporo slovenski levici in neokomunističnim strukturam.

Informacija v internem biltenu Sorosove Open society o tem, da sta Fajonova in Vagl Sorosova cloveka v Evropskem parlamentu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opis njihovega delovanja v Evropskem parlamentu:

 

V Sloveniji je Soros z 9.840 USD financiral predvolilno kampanjo in mobiliziral mlade v podporo Fajonovi in Vajglu. Kontaktna oseba je bila Tea Jarc.

 

Fajonova in Vagl sta bila deležna posebne Sorosove finančne podpore na Facebooku in spletu:

Migranti so tema, ki jo je financiral Soros v podporo slovenskim levičarjem:

Poseben 122.000 USD vreden projekt Sorosa za spremljanje dela Fajonove in Vajgla ter drugih "svojih poslancev" v Evropskem parlamentu:

Več:

Avtor

Mira Milanovič

Pravnica, pro-life feministka in blogerka. Mama treh otrok in ponosna žena.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top