Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti v paniki

Način življenja sodobne družbe določajo majhne, vendar močne skupine akademikov, mainstream medijev ter radikalnih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov. To počnejo tako, da družbi vsiljujejo izmišljene mite in utvare, ki nimajo nikakršnih znanstvenih podlag kot npr. da si ljudje spol izberemo sami ali pa da mama in oče otroku ne pomenita nič več kot katerikoli drugi človek na svetu. Sedaj je znanstveno dokazano - ta mnenja so popolni nesmisli in zavajanje!

Ljudje naravno vemo, da Teorija spola ni pristna in vredna našega prepričanja. Ker ljudje homo-lezbičnim-bi-trans-queer seksualnim aktivistom vedno manj nasedamo, poskušajo neumnosti svoje ideologije vsiljevati s »težko roko zakona«, češ da je vsaka zavrnitev njihovih zmot in laži "diskriminacija"! Kdor jih ne uboga je ekonomsko kaznovan, staršem je prepovedano zaščititi svoje otroke pred zahtevo po skupnih kopalnicah, ki omogočajo moškim uporabo prhe, omaric in slačilnic deklet. Vse naštete vsiljene zahteve temeljijo na propagandi brez znanstvene legitimnosti.

Odmevna znanstvena odkritja razkrivajo laži homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, njihovi zaukazani miti padajo kot domine! Vse več je senzacionalnih odkritij, ki razblinjajo mite homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov.

Prava bomba je bila študija objavljena v The Journal - The New Atlantis, (August 23, 2016). Gre za priznano revijo za znanost, tehnologijo in etiko s sedežem v Washingtonu. Ta študija analizira znanstvene raziskave o vprašanjih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih oseb, do danes objavljenih v znanstvenih revijah.

Poročilo sta sestavila dva ugledna znanstvenika. Dr. Lawrence Mayer, profesor psihiatrije in statistike in biomedicine na Arizona State University in dr. Paul McHugh, eden izmed vodilnih psihiatrov v svetudr.

Dr. Mayer je pričal v številnih zveznih in državnih sodnih postopkih in vedno je močno podpiral enakopravnost in nasprotoval diskriminaciji homoseksualcev, lezbijk, bieeksualcev, transseksualcev in queerseksualcev. Vendar je tokrat isti dr. Mayer izjavil!, da podpira vsak stavek v tem poročilu, brez pridržka, saj gre za  resne znanstvene, medicinske raziskave. Izjavil je tudi, da je zaskrbljen, ker je v  pregledu več kot 500 znanstvenih člankov ugotovil, da se homosejsualci, lezbijke, biseksualci, transseksualci in queerseksuakci soočajo z nesorazmerno veliko stopnjo težav v duševnem zdravju v primerjavi z ostalim prebivalstvom.

Dr. Paul McHugh je bil vodilni psihiater v John Hopkins bolnišnici v Baltimoru od 1975 do 2001. Skupaj s kolegi znanstveniki je pregledal na stotine objavljenih strokovnih študij na področju istospolne usmerjenosti in spolne identitete iz bioloških, psiholoških in družbenih ved. Njihove ugotovitve so bile:
• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološka pogojena človeška lastnost - da so ljudje "rojeni na ta način" - ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola - tako, da bi obstajal »moški, ujet v ženskem telesu" ali "ženska, ujeta v moškem telesu" - ni podprta z znanstvenimi dokazi.

• Obstaja pa nekaj otrok, ki izražajo glede na spol netipična prepričanja ali vedenja in bodo to počeli še naprej. Vendar imajo tudi oni  čas, da sprejmejo svojo identiteto v adolescenci ali odraslosti. Ni razlogov, da bi morali biti vsi ti otroci spodbujani, da postanejo transseksualne osebe, podvržene hormonskemu »zdravljenju« ali kirurškim  posegom.

Homoseksualci in transseksualci imajo višjo stopnjo duševnih težav (anksioznost, depresija, samomor) - vedenjske in socialne težave (zlorabe psihoaktivnih snovi, menjave intimnih partnerjev, nasilje), kot v običajni populaciji.
Drugo pomebno odkritje je mnenje raziskovalcev Ameriške psihološke zveze (APA) .

Lezbična aktivistka, dr. Lisa Diamond, soavtorica "Priročnika APA" o spolnosti in psihologiji, je priznala, da istospolna usmerjenost ni nespremenljiva. S tem je dr. Diamond je potrdila, da je mit, da se "homoseksualci ne morejo spremeniti" zgolj slepa teorija. Pomembne ugotovitve je povzela v predavanju na univerzi Cornell, v katerem je ugotavljala, da je istospolna usmerjenost -  tako za mladostnike in odrasle ter za oba spola - tudi privlačnost, vedenje in iskanje lastne identitete.
S tem je pripomogla, da bodo ustrezno spremenili  zakonodajo v nekaterih državah v ZDA in v Kanadi, ki prepoveduje "popravljalno terapijo", ki si prizadeva za pomoč bolnikom, ki se  soočajo z istospolnim nagnenjem.

Prav tako navedene študije ovržejo utemeljevanje homoseksualnih aktivistov, da je istospolna usmerjenost "gibanje za državljanske pravice našega časa". Spolna želja se oblikuje tudi na osnovi kulturnih vzorcev in drugih izkušnjah, ne pa v genetiki ali na osnovi hormonov.

Edino, kar nam znanost vedno znova potrjuje je, da smo rojeni kot moški in ženske. Nezanesljive, škodljive ideologije in laži, še posebej teorijo spola in tiste, ki  ogrožajo življenja otrok, je treba obsoditi brez odlašanja.
Jasno je, da je treba zakone o pravicah istospolno usmerjenih in transseksualcev ponovno oceniti v luči resnice.

Odziv homoseksualnih aktivistov v medijih

Mainstream mediji  so pričakovano prezrli najnovejša spoznanja,  ki razkrinkavajo LGBTQ lobi.

Svet za človekove pravice se je odzval, kot se to običajno zgodi, ko je ogrožena njegova moč . Gre za napad, napad in napad. Ob tej priložnosti je prišlo tudi do napadov na  New Atlantis list, ki se je izpostavil z razkrivanjem resničnih dejstev o homoseksualnosti. »Svet za človekove pravice« je objavil »kritiko« raziskovalnega pregleda.  Dr. Mayerja  in McHugha so označili kot "Anti-Trans All-Stars", in "anti-LGBTQ" . Resnicoljubne avtorje so obtožili  »namenoma  zavajajočih izjav" in "pristranske interpretacije."

Da bi ublažili razkritja svojih prevar, bodo homoseksualni aktivisti angažirali svoje »znanstvenike«, ti pa bodo z velikim pompom in obširno poročali o svojih »odkritjih« v medijih. Te goljufije in prevare, ki temeljijo na pomanjkljivi metodologiji pa bodo predstavljene kot »velika resnica«. Kako je lahko drugače, če so njihove ugotovitve vnaprej določene? Namen študij bo  samo propagandna  hiška iz kart.
Kdor premore vsaj malo zdravega razuma dobro ve, da so takšne »študije« le poskus dobro financiranih ekstremjih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, da bi še naprej nasilno ali zvito vsiljevali svoje ter terorizirali družbo.

REAL Women of Canada

Prevod: Franci Donko

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top