Zoran Janković: Na MOL morajo imeti zaposleni homoseksualni certifikat!

V reviji Reporter so objavili informacije, da morajo imeti vodstveni delavci, pravniki in predstavniki za odnose z javnostjo, ki so zaposleni v upravi mestne občine Ljubljana in javnih zavodih, poseben homoseksualni certifikat »LGBT-osebam prijazno«. V nasprotnem primeru jim grozi odpustitev.

Po internih informacijah je cilj te radikalne homoseksualne indoktrinacije en sam – pridobiti davkoplačevalski denar in med delavci spodbuditi homoseksualni aktivizem!

Napovedi se uresničujejo – Prisilna homoseksualna indoktrinacija in protizakonita prevzgoja delavcev!

Zoran Jankovič je že dolga leta znan kot velik podpornik radikalnih homoseksualnih aktivistov. Za njihovo delovanje je namenil že več stotisoč eurov davkoplačevalskega denarja.

Tokrat se je povezal z Društvom Legebitra, Študentski kulturni center in ŠKUC-LL. T. i. "nacionalni trenerji" s štiri urnimi »kurzi« indoktrinirajo zaposlene na MOL. Udeležba je obvezna pod grožnjo, da bodo izgubili zaposlitev, v kolikor se bodo uprli tej indoktrinaciji.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top