• Moje zdravje. Moje življenje. Ne glede na vse.

17 dnevni reakcijski čas

Slovenska medijska scena nujno potrebuje osvežitve in predvem svobodo.

Pri eni največjih svetovnih afer v zadnjih desetletjih, prodaji mrtvih teles splavljenih otrok organizacije Načrtovano starševstvo (Planned Parenthood), so imeli največji slovenski mediji reakcijski čas celih 17... dni.

"MOJE ZDRAVJE. MOJE ŽIVLJENJE. NE GLEDE NA VSE."
Izkazalo se je, kako kruto zares so pri organizaciji Načrtovano starševstvo vzeli to svoje geslo.

Prvi video Centra za medicinski napredek je bil objavljen 14. julija. Od tedaj se vsi največji mediji v ZDA in po svetu ukvarjajo s to temo, razen slovenskih. Abortivni lobij v Sloveniji očitno obvladuje največje slovenske medije do te mere, da ti ne smejo ažurno poročati niti o največjih svetovnih temah. Tako je bil prvi prispevek na to temo v največjih slovenskih medijih objavljen šele 31. julija.

Zanimivo je tudi, kako so mediji 31. julija poročali o tej temi. Ne o škandalozni prodaji mrtvih teles splavljenih otrok in njihovih organov, ampak o tem, kakšen vpliv bodo "domnevni posnetki splavljenih zarodkov" imeli na politično dogajanje v ZDA.

Molk domnevnih organizacij za človekove pravice, ki se financirajo iz proračunskih virov

Narobe svet. Največji domnevni svetovni zagovorniki človekovih pravic se izkažejo kot eni največjih trgovcev s smrtjo v zgodovini, vendar domnevne slovenske organizacije za spoštovanje človekovih pravic, ki se bogato financirajo iz proračunskih virov, o tem ne rečejo ničesar.

uredništvo 24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top