Od 30 do 100 dolarjev za jetra nerojenega otroka

Šokantni video prikazuje pogovor z dr. Deborah Nucatola iz Planned Parenthood Federation of America - vodilna svetovna organizacija za propagando in izvajanje splava, ki je vzor mnogim tovrstnim organizacijam po svetu. Ta že  od leta 2009 izvaja proces splava na način, da ostanejo določeni deli telesa splavljenih oziroma umorjenih otrok nedotaknjeni in so primerni za prodajo. Za ena jetra splavljenega otroka prejme med 30 in 100 dolarjev, letno pa ta organizacija prejme kar 500 milijonov dolarjev ameriških davkoplačevalcev. 

Dr. Deborah Nucatola priznava, da je to kar počne nezakonito. V podružnici klinike Planned Parenthood v Los Angelesu zdravnica opravi splav tudi do 24. tedna nosečnosti. Ne samo, da splave opravlja sama, temveč izobražuje tudi druge zdravnike, ki gredo po njenih stopnijah. Zato, da dobi nepoškodovane dele splavljenih otrok mora namreč uporabiti posebno tehniko splava, ki se imenuje "partial-birth abortion" (delni rodnostni splav). Medtem ko neprizadeto žveči solato in pije vino, do najbolj gnusnih podrobnosti razloži proces svojega dela in se pogaja o ceni za posamezne dele telesa.

Dr. Deborah Nucatola igralcema, ki se predstavita kot potencialna kupca organov razloži, da splav običajno opravi pod ultrazvočnim vodenjem, saj lahko le tako natančno s klešči odlomi tiste dele nerojenega otroka, ki jih potrebuje za prodajo. "Mi smo izurjeni v pridobivanju organov kot so srce, pljuča, jetra. Zdrobim zgoraj in spodaj, sredina pa ostane nedotaknjena. Trenutno je na tržišču največje zanimanje za jetra. Včasih pa nam uspe celo posrkati ven nepoškodovano glavo, ki je največji del, "  pove neprizadeto in dalje žveči svojo solato. 

Kaznivo dejanje se kaznuje z globo 500 tisoč dolarjev

Zvezni zakon v ZDA prepoveduje prodajo telesnih delov delov splavljenih otrok. V bistvu je prodaja ali nakup človeškega tkiva ploda zločin, ki ga zvezni zakon kaznuje z do 10 let zapora in denarno kaznijo do 500.000 dolarjev. Namesto, da bi bil vsak zločin kaznovan z globo, pa ta organizacijo od ameriških davkoplačevalcev letno prejme kar 500 milijonov dolarjev. Dr. Deborah Nucatola prizna, da imajo "težave" z Nacionalnim uradom, ki ne želi, da bi bili zdravniki posredniki pri tem poslu. Potem pa doda, da se bo najbrž tudi to spremenilo,  saj pogovori o tem že potekajo za zaprtimi vrati podružnic. 

Ločen posnetek v videu prikazuje predsednico Planned Parnethood Cecile Richards, ki hvali delo krute zdravnice Nucatole, ki kupcem s svojim delom lajša zbiranje tkiva ploda. "Oh, seveda. Ona je neverjetna."

Video je prvi v seriji posnetkov, ki jih pripravlja Center za medicinski napredek (Center for Medical Progress) v okviru obsežne preiskovalno novinarske študije, ki traja že tri leta. Cilj študije je do potankosti razkriti ozadje trgovanja s človeškimi deli splavljenih otrok. Vodja projekta, David Daleiden, se je na šokantne posnetke svoje ekipe odzval z besedami: " Posel trgovanja z nedozorelimi deli splavljenih otrok sega vse do vrhov organizacije Planned Parenthood. Izvoljeni politiki in uradniki v naši deželi morajo prisluhniti javnemu ogorčenju; organizacijo je potrebno finančno kaznovati, predvsem pa preprečiti ta barbarski posel."

V desetih dneh odkar je novica odjeknila po vsej Ameriki, o tem ni spregovoril niti en od največjih slovenskih medijev... Nič čudnega. Mnogi slovenski propagandisti in izvajalci splava so slepi verniki Planned Parenthood.

Vesna Vilčnik

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top