40 dni ZA ŽIVLJENJE

Pomladna mednarodna ekumenska pobuda posta in molitve za nerojene, za spoštovanje človeškega življenja od spočetja do naravne smrti, za KULTURO ŽIVLJENJA (povezava do internetne strani v angleščini).

Leta 2004 so se pred neko kliniko za splave v Teksasu ljudje zbrali, da bi eno uro preživeli v molitvi za življenja nerojenih, za njihove družine, zdravnike... Od takrat se je pobuda molitve in posta hitro razširila na 40-dnevno molitev (dvakrat letno) ter na ostale države v ZDA in tudi drugje po svetu! Do sedaj poročajo o najmanj 8012 otrocih, rešenih pred smrtjo zaradi splava!!!

Vsi prav lepo povabljeni, da 40 dni svoje žrtve, post in molitev darujete prav v ta namen. 

Dnevne molitvene namene in Božjo besedo  najdete v priponki, lahko pa jih boste spremljali tudi na Facebooku. Molitveno pobudo podpirajo Duhovniki za življenje (Priests for Life), njihov predsednik oče Frank Pavone je sestavil  Premišljevanja ob rožnem vencu , ki jih v obliki za tiskanje najdete FB strani Zavoda BOŽJI OTROCI.

Če se tedensko ali mesečno že kje zbirate v molitveno skupino posebej "za življenje" (za nerojene), ste naprošeni da to sporočite na bozjiotroci.zavod@gmail.com .

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top