Aleš Primc in Metka Zevnik sta se srečala s papežem Frančiškom: Je izredno blag in sočuten človek

“Srečanje s papežem Frančiškom je bilo čudovito. Je izjemno blag, sočuten človek. Izžareva mir,” je po velikem sprejemu pri poglavarju Rimskokatoliške cerkve za Novo24TV povedal Aleš Primc. Na obisku pri Frančišku se mu je pridružila tudi Metka Zevnik.

Vodja Gibanja za otroke in družine Aleš Primc in sovoditeljica Koalicije “Za otroke gre!” Metka Zevnik sta se skupaj z več kot 50 člani Koalicije odpravila na romanje v Rim. V sredo, 1. junija 2016 dopoldne, sta se na splošni avdienci srečala s papežem Frančiškom. Zahvalila sta se mu za podporo pri nedavnem referendumu ter mu podarila potico, vino in zmagoviti referendumski šal. Povabila sta ga tudi v Slovenijo.

“Srečanje s papežem Frančiškom je bilo čudovito,” je za Novo24TV povedala Zevnikova. Ob tem je dodala, da jim je papež s svojo blagostjo vlil upanje in pogum v prizadevanju za otroke in družine.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top