Angelca Likovič – vzor in navdih za vse iskrene ljudi!

Podelitev nagrade »Bela vrtnica« za dosežke na področju zavzemanja za človekove pravice, je velik dogodek za vse iskrene ljudi.

Gospa Angelca Likovič je nagrado prejela za pogumno in odločno zavzemanje za pravice žensk do življenja. V oktobru se je na nacionalni televiziji udeležila oddaje Tarča ter se odločno zavzela za pravico nerojenih otrok do življenja in pomoč vsem ženskam, ki žalujejo za svojimi otroki. To je bilo pogumno in eno najbolj plemenitih dejanj v naši medijski sceni. Prvič po desetletjih se je iz TV ekranov slišala beseda resnice o medicinsko izvedenih ubojih deklic in fantkov v slovenskih porodnišnicah ter trpljenju mater in zdravnikov, ki se zaradi tovrstnih postopkov soočajo s krivdo in žalovanjem. Dostojanstven in odločen nastop Likovičeve, je zgled za vse ljudi, da se končno opogumimo in spregovorimo o lepoti življenja otrok in materinstva. Prepričana sem, da so takšni nastopi in nagrade odlični dogodki, ki nas spodbujajo h graditvi lepše slovenske prihodnosti. Slovenija pod vodstvom radikalne levice in kontroverzne Anje Kopač Mrak vodi v razpad družinskega življenja, promocijo splava v šolah, pranje možganov naših otrok, v onesrečevanje mater in očetov, ki žalujejo za otroki, v ločitve itd. Srčno upam, da bo v Sloveniji čim več pogumnih ljudi, ki bodo po zgledu Likovičeve, gradili družini in otrokom prijazno Slovenijo in kjer se bo o takšnih ljudi kot je ona, učilo v slovenskih šolah kot tistih, ki imajo plemenita načela in ki so srčno pogumni. Ob tej priložnosti čestitam družinskim organizacijam, da je Angelci Likovič podelila nagrado »Bela vrtnica« in s tem dala vsem spodbudo, da postanemo pro-life aktivisti v svoji okolici. Sama sem se zaradi Angelce odločila, da bom o njej spregovorila svojim otrokom. Naj jo spozna tudi mlajša generacija, saj potrebuje svetle zglede iskrenosti, upanja in materinske ljubezni.

Marjanca Kosita

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top