• Halloween je proslavljanje smrti in pekla!

    Te dni  nas z vseh strani vabijo reklame na »čudovito zabavo« ob dnevu Halloweena. Izjemno bogata paleta ponudbe seveda ne omenja, da dejansko gre za goltajoči vrtinec -  ples Prešernove Urške s Povodnim možem! Takole…

  • Pohod za življenje 2021 - Galerija

    V soboto, 2. oktobra 2021, je v Ljubljani potekal že tretji Pohod za življenje 2021. V nadaljevanju si lahko ogledate galerijo.          

  • Tretji Pohod za življenje v znamenju veselja in življenja

    V soboto, 2. oktobra 2021, je v Ljubljani potekal že tretji Pohod za življenje pod geslom »Človekovo življenje je nedotakljivo.« V osrednjem programu na Levstikovem trgu pred Šentjakobsko cerkvijo, so med drugimi nastopili Urša Cankar…

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top