Prijavite se na Pohod za življenje 2021! Lepo bo!

Samo še nekaj dni nas loči od čudovitega Pohoda za življenje 2021! V soboto 2. oktobra 2021 bo v Ljubljani potekal Pohod za življenje 2021. Začetek ob 10.00 iz Levstikovega trga (pred Šentjakobsko cerkvijo), osrednji program pa bo na Prešernovem trgu.

Čimprej se prijavite na:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

V osrednjem programu bodo med drugimi nastopili glasbeni gostje: Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki), Marko Nzobandora ter Nada Žgur s skupino Najstniki za življenje. Pomemben del osrednjega programa bo javno poslušanje bitje srca nerojenega otroka.

Na Pohod za življenje prihaja nadškof Zore! 

Pohod za življenje je največji letni pohod za spodbujanje veselja do življenja, ozaveščanja o nevarnostih splava ter sočutja z žrtvami splava – nerojenimi otroci ter njihovimi materami in očeti v stiskah. Lanskoletnega Pohoda za življenje se je udeležilo 500 udeležencev in je bil največji dogodek dneva v Sloveniji.

Oglejte si video vabilo Urše Cankar Soares na Pohod za življenje 2021

Letošnji Pohod za življenje bo potekal pod geslom 17. člena Ustave RS: »Človekovo življenje je nedotakljivo.«

Pohod za življenje 2021 je prijavljen v skladu z zakonom. Na pohodu bodo  upoštevana epidemiološka navodila NIJZ, udeleženci bodo nosili maske ter vzdrževali razdaljo.

Dobrodošli v soboto, 2. oktobra 2021 ob 9.30 v Ljubljani! Prijavite se na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

Lepo pozdravljeni!

Urša Cankar Soares
voditeljica Pohoda za življenje

Video vabilo:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OHeILc_2Jlk&feature=emb_logo

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top