Prijavite se na Pohod za življenje 2021! Lepo bo!

Pohod za življenje bo v soboto, 2. oktobra 2021, v Ljubljani! Izvedli ga bomo v skladu z vladnimi predpisi, za čas epidemije ter priporočili in navodili Inštituta za javno zdravje. Zbrali se bomo ob 9.30 pred cerkvijo sv. Jakoba (Levstikov trg) v Ljubljani, nato pa se bomo sprehodili do Prešernovega trga, kjer bo osrednji program. Pohod se bo zaključil ob 12.00. Brezplačna prijava tukaj.

POMEMBNO: V skladu s priporočili Inštituta za javno zdravje mora organizator javne prireditve razpolagati s podatki udeležencev prireditve, zato vas prosimo, da svojo udeležbo na shodu za življenje potrdite tako, da izpolnite tabelo oz. udeležbo potrdite na telefonsko št. 041 260 277. Povezava za brezplačno prijavo.

Udeležba je brezplačna, z organizacijo pa je povezanih nekaj stroškov. Vse, ki lahko finančno pomagate, lepo prosimo, da nam priskočite na pomoč. Sredstva lahko nakažete na račun: Zavod za družino in kulturo življenja, Tržaška 85, 1000 Ljubljana, IBAN: SI56 0430 2000 3285 568, referenca SI99, namen: Pohod za življenje 2021. Tudi letos si želimo, da s pohoda nihče ne bi odšel praznih rok.

Življenje nam je vsem dano kot  Božji dar. Dobili smo ga zastonj, brez lastnega truda. Koliko lepega lahko naredimo drug za drugega, ker imamo življenje in ga imamo radi! Hvala vam, ker sodelujete pri reševanju človeških življenj - pri reševanju najšibkejših, nedolžnih in najmlajših članov naše družbe. 

Podrobnejša navodila boste prejeli po prijavi. Pripravljamo lep program, tako da nam bo ta čudovit dogodek, podobno kot lanski, še dolgo ostal v spominu. Posebej vabimo tiste, ki ste se udeležili lanskega Pohoda in veste, kako lepo je bilo, da osebno povabite svoj krog sorodnikov, prijateljev in znancev k udeležbi.

Nerojeni otroci nas potrebujejo, saj si sami ne morejo pomagati, zato že danes prijavite sebe in svojo družino na Pohod za življenje 2021: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform 

ter se pridružite ostalim aktivnostim, ki jih pripravljamo.

Urša Cankar Soares, 
v imenu koordinacije Pohod za življenje 2021

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top