Grozljivo - Damian Goddard: Izgubil sem službo zaradi tvita v podporo zakonu moža in žene!

Damian Goddard je 10.5.2011 izgubil službo športnega novinarja zaradi tvita v podporo zakonu moža in žene. Na tem primeru se jasno vidi kam nas vodi izenačevanje homoseksualnih in raznospolnih parov, takoimenovana antidiskriminatorna zakonodaja in teorjia spola. Delite to s svojimi sorodniki, prijatelji in znanci, da se razširi zavedanje, da politika in aktivisti LGBT ogrožajo in omejujejo svobodo vseh, ki ne razmišljajo enako kot oni.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top