Danes vladni fašizem v DZ: Dva zakona za zatiranje svobode in demokracije

Od 14.00 naprej bo v Državnem zboru obravnava Zakona o varstvu pred diskriminacijo, s katerim želi elita preganjati drugačemisleče, neprimerne "poglede" ter celo tisto "kar bi lahko bilo". Kdor bo na ta način obtožen, bo moral dokazati svojo nedolžnost, namesto, da bi mu bila krivda dokazana, pritožba pa ne bo zadržala izvršitve...

Malo kasneje se bo začela obravnava referendumskih sprememb, s katerimi hočejo ukiniti enoletno prepoved sprejemanja na referendumu zavrnjenih zakonov, ukiniti papirne obrazce za zbiranje podpisov ter uvesti zbiranje podpisov med poletnimi počitnicami ter božično novoletnimi prazniki.

S tema zakonoma ter novim Klemenčičevim prekrškovnim zakonom, ki bo preganjal internetno svobodo, je ta vlada najbolj elitam naklonjena in do ljudi zatiralska med vsemi dosedanjimi. Takih nasilnih in nedemokratičnih zakonov ni sprejemala nobena dosedanja vlada.

Vzpon nacizma je omogočil Zakon za zaščito naroda in države. Ti vladni zakoni so zelo podobni. Posledice nemškega zakona pozna cel svet...

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top