#deliJezusa 13. dan, sporočilo Grega Strajnarja

Ah, ti naši otroci

Si že kdaj stal pred ogledalom in se razočarano spraševal, zakaj je Bog ravno tebe ustvaril tako nepopolnega? Ali ima morda druge rajši, ker se je pri njih bolj potrudil in jih ustvaril lepše in popolnejše, zate pa mu ni bilo mar? Ali pa si v parku srečal slepo gospo ali otroka na invalidskem vozičku in se vprašal, kako krut in nepravičen je Bog, da dopusti takšne stvari?

Bog ne dela napak in naredi vse popolno. Popolnega je ustvaril tudi tebe, slepo gospo in otroka na invalidskem vozičku. Ustvaril te je po svoji podobi in z vso neskončno ljubeznijo, ki jo premore. Si čudovit in popoln Božji otrok, ki ga je stkal v materinem telesu.

Izzivi:

Postavi se pred ogledalo in na sebi poišči tri stvari, ki so ti všeč, ter se zanje zahvali Bogu.
Danes nekomu povej, zakaj misliš, da je ravno on čudovit in popoln Božji otrok.
Med današnjo molitvijo se spomni tudi vseh ljudi s posebnimi potrebami, njihovih svojcev, terapevtov in prostovoljcev, ki jim pomagajo.

Pogumno naprej z Jezusom!
Ekipa #deliJezusa

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top