#deliJezusa 27. dan, sporočilo Mete Horvat

Bodi trmast, sebi zvest

Dvomiš? Hm … ja … pravzaprav res, včasih dvomim o sebi, drugih in o Bogu. Ali se prav odločam? Ali me drugi imajo radi? Ali Bog ve zame?

Dvomi niso nič nenavadnega. Pojavljajo se v življenju vsakega človeka. Zelo pomembno, včasih usodno, pa je, da se na te dvome prav odzovemo in smo vztrajni. Vsak dvom, še posebej dvom v veri, je priložnost za rast in utrditev odnosa z Gospodom. Oživimo lahko spomin na trenutke, ko nam je bil Gospod zelo blizu.

Izzivi:

Razmisli, kakšen je tvoj odziv na dvome, ki se ti pojavljajo.
S potrpežljivostjo in dobrohotnostjo odgovarjaj na vprašanja, ki ti jih bodo danes drugi zastavili.
Zmoli za vse, ki so v preizkušnji vere. Naj jih razsvetli in okrepi Sveti Duh!

Lep dan ti želi!
Ekipa #deliJezusa

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top